Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین حیدری (پخش‌کننده سینما) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به شرایط امروز کشور و سینما به دلیل کرونا گفت:‌ ما سال گذشته اکران فیلم "جهان با من برقص" را داشتیم که به دلیل کرونا متوقف شده و امسال نیز نوروز می‌خواستیم یکی از فیلم‌های سینمایی را اکران کنیم که متاسفانه به دلیل گسترش و تعطیلی سینما متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری با اشاره به اینکه تقریبا میزانس اکران در سینمای ایران از بین رفته است، گفت: کرونا باعث شده تا سینمای ایران در یک وضعیت برزخ قرار بگیرد و اصلا نمی‌توان هیچ چیزی را پیش‌بینی کرد و برای آینده برنامه‌ریزی کرد. تکلیف هیچکس مشخص نیست و همه در یک بلاتکلیفی هستند.

وی با تاکید بر اینکه همه بخش‌های سینما از تولید، اکران و نمایش متضرر شده‌اند، گفت: اولویت دولت در شرایط فعلی سینما و فرهنگ نیست و مشکلات دیگری را دارد که اول می‌خواهد به آنها بپردازد.

حیدری افزود: اینکه بگوییم باتوجه به گسترش کرونا تولیدات در سینما متوقف شده و ما دیگر تا پایان سال نمی‌توانیم تولیدی داشته باشیم، درست نیست زیرا در شرایط عادی نیز تولیدات در سینمای ایران از ابتدای پاییز آغاز می‌شد بلکه مشکل اصلی فیلم‌‌هایی است که پشت اکران ایستاده‌اند و ما شاهد یک ترافیک سنگین از این فیلم‌ها خواهیم بود.

وی ادامه داد: ‌حتی اگر امروز نیز کرونا از بین برود و سینماها بازشوند، حداقل یک ماه طول می‌کشد تا اطمینان مخاطبان جلب شود و شرایط مانند سابق بشود. همچنین قطعا بعد از بازگشایی باید پروتکل‌های مشخصی اجرا شود که عادت کردن به این پروتکل‌ها زمان زیادی می‌برد.

مدیرعامل شرکت سینمایی نمایش‌گستران با اشاره به اینکه بازگشایی سینماها پروتکل پیچیده‌ای است، گفت: باید شرایطی فراهم شود که مخاطبان در امنیت و سلامت به تماشای فیلم‌ها بنشینند زیرا جان انسان‌ها بر هر چیزی ارجح است و اگر پروتکل‌های پزشکی و بهداشتی به خوبی اجرا نشود، مانند چین که سینماهای خود را بازکرد و بعد مجبور شد دوباره ببندد، ما نیز گرفتار می‌شویم.

وی ادامه داد: خطر مبتلا شدن به کرونا در مترو و اتوبوس بیشتر از سینما و سالن تئاتر است و اینکه در این شرایط سالن‌های سینما تعطیل است اما مترو و اتوبوس با این حجم جمعیت فعالیت می‌کند، باعث تعجب است.

حیدری درباره اکران اینترنتی فیلم‌ها گفت: اکران آنلاین فیلم‌ها می‌تواند موفق شود اگر ما مانند کشورهای دیگر قوانین کپی‌رایت را رعایت کنیم و به حقوق مولف احترام بگذاریم، امروز در همه دنیا اجاره کردن فیلم در بازه زمانی کاملا امری رایج است و شرکت‌هایی همچون نت فیلیکس، آمازون‌پرایم از این مساله استفاده می‌کنند ولی ما متاسفانه ما در کشورمان به لحاظ حقوقی و دینی و اخلاقی این مساله را رعایت نمی‌کنیم. به همین دلیل نسخه قاچاق فیلم‌ها سریع در اینترنت عرضه و باعث می‌شود صاحبان آثار دیگر از این طرح استقبال نکنند.

وی ادامه داد: باید برای اکران‌های آنلاین پروتکل‌های مشخصی نوشت و به آن با دید یک مساله ملی نگاه کرد و از همه ظرفیت‌ها استفاده و همه وی‌اودی‌ها مشارکت کنند تا هم ریسک کپی غیرمجاز کاهش پیدا کند و هم بتوان با حمایت قوه قضاییه با قاچاقچیان و عرضه‌کنندگان غیرمجاز مبارزه کرد.

حیدری با اشاره به ستاد مدیریت بحران در سازمان سینمایی و همچنین کمک‌هایی که این سازمان به سینماگران خواهد کرد، گفت:‌ رقمی که سازمان سینمایی می‌خواهد به اعضای صنوف کمک کند، بالا نیست. پولی که می‌دهد براساس بضاعت آن است درغیر این صورت 500 هزار تومان پولی که به اعضای صنوف و وام 10 میلیون تومانی که سینماداران قرار است، داده شود اصلا جوابگوی هزینه‌ها و خسارت‌ها نیست و باید بودجه جداگانه‌ای توسط دولت در اختیار سازمان سینمایی قرار بگیرد تا بتوان برای سینما  هزینه کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا حقوق کارگران حقوق معلمان امیر حسین حیدری پروتکل ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۵۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ

آفتاب‌‌نیوز :

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • «تگزاس ۳»و «عطرآلود» به گیشه سینماها اضافه می‌شود
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس